El passat dilluns cinc de desmembre de sobte l’ ajuntament de Gilet va convocar plé extraordinari per a debatir la moció sobre l’ IBI. Per sorpresa. Este plé deuría d’ haver-se realitzat el pasat 24 de novembre.
Han esperat a que la moció siguera fora de termini per a convocar-lo d’urgència i així cobrir-se l’expedient seu.
No te cap sentit el convocar un plé extraordinari per a tractar un punt que, en cas d’aprovació, no es podría aplicar per estar ja fora del termini.
Cal dir que totes les forces polítiques estaven d’acord en rebaixar l’ IBI i varen votar NO a la moció presentada per Compromís.
La secretaria de l’ ajuntament va exposar un informe de l’estudi que s’ ha fet de la proposta, peró no sabem si es desfavorable o desaconsella la rebaixa pel moment.
Per a retallar despeses l’ equip de govern ha eliminat despeses de personal entre altres, per exemple sols tenim Policia local a setmanes alternes. P.L.I. (Policia Local Intermitent). No miren capítol per capítol les despeses necessaries i les supèrflues, han gastat més de 180.000 € en festes i el que més  ens ha sorprés és que la festa Survival Zombi del passat juliol ens ha costat als veïns la friolera de 4.000 €.
Està clar que este govern municipal no es preucupa molt per l’ economía de la gent del poble, els impostos cada any són més cars i el deute cada vegada major.