EUPV Gilet – PODEM Gilet – COMPROMÍS Gilet,  ACORDEN CONFLUIR EN COALICIÓ A LES PRÒXIMES ELECCIONS MUNICIPALS A GILET.

Volem fer públic l’acord al qual hem arribat les forces d’esquerra i nacionalista de Gilet, per a presentar una candidatura conjunta en forma de coalició.

Davant la situació monopolista i monocolor que governa el nostre poble i abans els nous reptes que se’ns aveïnen, ens hem unit per a ser una força d’esquerres potent i alternativa de govern.

El nostre poble necessita una força que represente fortament els valors reivindicatius dels giletans i giletanes. Som ecologistes, feministes, antifeixistes, valencianistes, republicans, animalistes, protectors del nostre territori i la nostra cultura, integradors, respectuosos davant la diversitat…

L’alternança dels dos partits majoritaris que han estat governant el nostre poble, des dels inicis de la nostra democràcia, ens ha portat a una situació viciada i nefasta en les maneres de fer la gestió municipal. Fa l’efecte que ha prevalgut la despesa supèrflua en moltes ocasions en detriment d’una bona gestió dels nostres recursos que ens han portat a quantiosos endeutaments, principalment per sentències urbanístiques en contra. Per tot això considerem que hi ha una altra manera de governar que prioritze la despesa en infraestructures i serveis del nostre municipi per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, respectant les diferents sensibilitats i arribant a acords participatius i de consens.

Des de la nostra coalició volem que entre tots participem per a millorar el nostre poble, per això fem una crida des de “PARTICIPA PER GILET” al fet que ens ajudes a fer aquest canvi.