Compromís per Gilet aposta per la transparència i la participació ciutadana

 

El candidat a l’alcaldia Felipe Aparisi Mingarro va presentar la candidatura i va anunciar la necessitat d’una millor gestió municipal

A l’acte vàren intervindre el senador Carles Mulet i l’alcalde de Sagunt Quico Fernández. El primer va fer un repàs de la activitat del Senat i de com s’ha intentat des de Compromís fer visibles els problemes dels valencians. L’alcalde de Sagunt va fer un resum de com s’ha treballat en Sagunt per a revertir la situació de paralització econòmica que patía la població i que ja des hui i en els propers anys anirà baixant l’atur, no només de la ciutat si no dels pobles de la Comarca del Camp de Morvedre. Quico Fernández considera prioritari la solidaritat de Sagunt amb els pobles de la seua comarca qüestió per la qual impulsarà una Mancomunitat més forta i que done més serveis als pobles de la Comarca.

El candidat a l’alcaldía de Gilet Felipe Aparisi i la candidatura municipal de Compromís apostàrem per una millor gestió municipal amb l’objectiu de reduïr el deubte que ara des d’ara està bloquejant el futur del poble. Va parla amb realisme de la situació econòmica del consistori no fent promeses que després no es puguen complir. La situació en eixe sentit és greu de cara al futur doncs es possible que en la pròxima legislatura se incumplisca la regla de gasto i la estabilitat presupuestària.

No obstant així, el grup de Compromís considera que es pot preparar el camí de cara a revertir aquesta situació lamentable a la que les males practiques urbanístiques i una gestió inadequada ens han portat. Gilet necessita millors dotacions sanitàries tant a nivell material com humà i encara la dificultat que hi ha treballarem per la construcció d’un nou centre de salut. Altres àmbits són per a Compromís, prioritaris, com ara els serveis socials, depenents de la Mancomunitat i la seguretat ciutadana que requereix de mesures d’urgència consensuats possiblemente amb la Mancomunitat que pot ser, en aquests moments, un instrument de gran ajuda.

Compromís s’ha compromés sempre l’ecologia i en aquest sentit anem a protegir i preservar el nostre espai natural i conseguir fer de Gilet un poble respetuós amb el seu entorn. Som un poble de referència dins de la Serra Calderona i hem de contribuir a mantenir-la viva.

Compromís per Gilet

Cartell del Miting: